INBJUDAN till månadsmöte i Skillingaryds Fotoklubb,

torsdagen den 25:e augusti 2016, kl.18:00. OBS tiden!

KVÄLLENS PROGRAM

– Fotoutflykt till spännande vattendrag–

Vi ska denna kväll göra en fotoutflykt till Karlsfors och Fryele kvarn. Vi startar en timme tidigare då det mörknar redan runt kl. 21 numera. Dessa två ställen är trevliga vattendrag så ta med, förutom kamera, även stativ för att få fina bilder.

 

Ta med fika.

Samling: Torget i Skillingaryd kl. 18:00. Samåkning

 

Tävling nr. 3 i färg, 2016

Färgtävling 3 kommer att flyttas till den 1:a september då vi är ute denna kväll.

Inlämning av bilder till kommunalmanackan

Denna kväll vill vi ha in samtliga era bilder till kommunalmanackan.

Lämna eller mejla dem till Kjell på kjell.karlsson63@telia.com  Vi ska sedan gallra ut 30 av dessa bilder till kommunen som därefter ska plocka ut 13 bilder till almanackan.

Inlämning till årets fjärde tävling i färg kan göras denna kväll till vår tävlingsledare. Gärna på USB eller om Du skickar det direkt till Lena på: info@llfotodesign.nu

 

 

INFORMATION:

Torsdagen den 1:a september i klubblokalen ska vi sedan ha ett extra möte om ”Kommunens almanacka” som vi ska bidra med bilder till. Motto: Liv och rörelse i Vaggeryds kommun.

Vi ska bidra med 30 bilder som kommunens företrädare sedan ska plocka ut 13 av, 12 månader och en framsida. De ska vara någorlunda nytagna bilder inom kommens gränser. Så många som möjligt i klubben måste bidra så att vi har mycket att välja bland. Vi vill ju gärna få erbjudandet fler gånger. Gå igenom era bildarkiv noggrant!

Bilderna till denna kväll kan du lämna som USB till Kjell den 25/8, alltså utflyktsdagen alternativt mejla till Kjell på kjell.karlsson63@telia.com senast detta datum. Glöm inte det så att Kjell har god tid på sig att sortera upp dem. Bilderna ska vara i liggande format, A4, 300 dpi. (Som jag uppfattat det går det bra med bilder både i färg och svartvitt).

Du som inte har bilder, just nu, till detta. Ut och fota och ta med för vi måste få till detta på ett bra sätt så att vi kan få göra detta fler gånger då det ger bra reklam för fotoklubben samt inbringar drygt 10 000 kr till klubbkassan!

 

Nästa, extrainsatta, klubbmöte är torsdagen den 1:a september. (Kommunalmanackan).

Nästa ordinarie klubbmöte är torsdagen den 29:e september.

 

 

Varmt välkomna!

Styrelsen

About the author

Comments are closed.