KVÄLLENS PROGRAM

– Kommunalmanackan 2018 –

Klubben har fått förtroendet att bidra med bilder till almanackan även för 2018. Denna kväll är därför huvudpunkten att gå igenom allas bilder till denna almanacka. Bilderna ska vara välkomponerade naturbilder tagna i Vaggeryds kommun, i färg eller svartvitt, och i liggande A4-format. Eftersom det är en almanacka är det lämpligt med bilder från alla våra månader och årstider. Vi hoppas på att få in många bilder att välja ibland.

 

Mejla Era bilder till Kjell på kjell462@gmail.com senast den 28:e augusti. Vi ska sedan gallra ut de 30 bästa och lämpligaste bilderna till kommunen som i sin tur ska välja ut 13 bilder till almanackan. Bilderna ska vara levererade senast den 15:e september.

Tävling nr. 3 i färg, 2017

Vår tävlingsledare i färg, Lena Landin, redovisar den tredje tävlingen i färg denna kväll.

Fikat för kvällen bjuder klubben på då ni bidrar med bilder

som ger ”klirr” i klubbkassan.

Inlämning till årets fjärde tävling i färg kan göras denna kväll till vår tävlingsledare. Gärna på USB eller om Du skickar det direkt till Lena på: info@llfotodesign.nu

 

 

INFORMATION:

  • Kommunalmanackan 2018
  • Storfototräffen 2018
  • Övrigt av intresse för fotoklubbens medlemmar.

Nästa klubbmöte är torsdagen den 28:e september.

 

Varmt välkomna!

Styrelsen

About the author

Comments are closed.